3 iunie 2023
Home / Actualitate / Vino şi încearcă cel mai bun burger! BURGERUL din carne de vită ANGUS în magazinele din Piteşti şi Râmnicu Vâlcea

Vino şi încearcă cel mai bun burger! BURGERUL din carne de vită ANGUS în magazinele din Piteşti şi Râmnicu Vâlcea

Oferim o atenţie deosebită îngrjirii şi furajării animalelor noastre, inclusiv in dezvoltarea gradului de grăsime şi marmorare, caracteristici esenţiale în calitatea cărnii de vită Angus.
Pe lângă gradul de grăsime şi marmorarea steak-urilor de Angus, deja foarte cunoscute, ne dorim ca aroma şi dulceaţa grăsimii de vită să fie regăsite şi în celelate produse ale noastre, astfel că pentru burgerul nostru folosim un procent de 20% grăsime şi 80% carne doar de vita Angus, obţinută din fermele noastre.

Mixul pentru burger este compus din piese atent selecţionate din zona pieptului, a gâtului şi a spetei, unde avem un grad de grăsime şi marmorare generos, iar textura fibrei de carne este una fina şi nu este aţoasă. În plus, adăugam doar condimente naturale, pentru că ne dorim să scoatem în evidenţă gustul şi aroma cărnii de vită Angus.

După gătire veţi obţine un burger suculent, aromat şi cu o textură fină, dar în acelaşi timp cu un gust plăcut de carne de vită. Recomandăm gătirea burgerului în sânge, pentru un plus de suculenţă.

Magazin PITEŞTI: Frații Golești, nr. 63, bloc S6, scara A, parter, Pitești
Magazin RM. VÂLCEA: Aleea Muzicii, Nr. 3-4, bloc RO3+RO4, parter, Rm. Vâlcea.

Ministerul Agriculturii: Controale la comercianţii de legume şi fructe

Ministerul Agriculturii desfășoară acțiuni de control cu caracter permanent, în baza legislației specifice din domeniul …