19 septembrie 2021
Home / Actualitate / Standuri gratuite pentru expozanții români la AGRITEQ 2019, în Doha

Standuri gratuite pentru expozanții români la AGRITEQ 2019, în Doha

În perioada 19 – 23 martie 2019 va avea loc la Doha, (Qatar), cea de-a 7-a ediție a expoziției de agricultură, irigații, piscicultură, mediu, echipamente agricole moderne și tehnologie, organizată de Ministerul Municipalității și Mediului din Statul Qatar.

Această expoziție vizează deschiderea de noi orizonturi pentru schimburile comerciale și schimbul de experiență între țările participante, ținând cont că la acest eveniment vor participa firme locale și internaționale specializate în domeniul agricol, al irigațiilor, fondului piscicol, mediului, diferitelor echipamente și tehnologii în acest domeniu.

Mai multe detalii aici: https://goo.gl/fpsvxn.

Conform celor comunicate de reprezentanții Ambasadei României în Statul Qatar, organizatorul va aloca gratuit, în speţă în favoarea, fiecărei companii româneşti expozante câte un stand, în suprafaţă de până la 18 metri pătraţi.

În contextul intenţiei Ministerulului qatarez al Municipalităţii şi Mediului de a fi organizată în cadrul expoziţiei o secţiune denumită ENVIROTEQ, va fi acordată prioritate companiilor din domeniul soluţiilor verzi, al dezvoltării sustenabile, al gestionării judicioase a apei pentru irigaţii şi al pachetelor ecologice, reciclării deşeurilor etc.

APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de astăzi, 15 septembrie …