22 martie 2023
Home / Investiţii / Răstăuțe Maramureșene – arome, calitate și savoare

Răstăuțe Maramureșene – arome, calitate și savoare

La târgul din curtea MADR puteți găsi pentru prima dată produsele realizate de Răstăuțe Maramureșene. Aceasta este o afacere de familie, iar povestea acestora a început odată cu venirea pe lume a primului copil, în momentul în care tradiția de a face în casă paste făinoase a fost continuată și perfecționată, prin îmbunătățirea rețetei moștenite de la bunici.

Echipa Răstăuțe Maramureșene folosește legume și fructe din gospodăria de la țară, iar ceea ce lipsește își procură de la producatorii locali din zonă.

Din dorința de a mânca cât mai sănătos, gustos, dar și colorat, proprietarii aleg cu grijă fiecare ingredient folosit.

Când cumpărați răstăuțe, nu cumpărați doar o pungă de paste, cumpărați arome, calitate și savoare. Prin punga de paste cumpărată, susțineți o afacere locală de familie și o mică grădină de la țară bogată în legume sănătoase.

Făina utilizată este de calitate superioară, atent aleasă, pentru ca răstăuțele să aibă un gust deosebit. Aceasta este special concepută pentru paste, produsă in România, din cereale românești, astfel susțineți și economia locală.

Legumele ce dau savoare răstăuțelor sunt cultivate în mica grădină de la țară a proprietarilor, unde sunt îngrijite cu drag. Acestea se bucură de o creștere lentă, fără substanțe chimice și de razele blânde ale soarelui.

 

 

Un fost mecanic de locomotivă a pus bazele unei fabrici de sucuri naturale de fructe şi legume

De la pasiune la afacere – Vasile Gîrba. În urmă cu 12 ani, Vasile Gîrba, …