30 mai 2024
Home / Actualitate / Noul spital veterinar Prima Vet Pitești va fi inaugurat luna viitoare. Va avea program non-stop!

Noul spital veterinar Prima Vet Pitești va fi inaugurat luna viitoare. Va avea program non-stop!

Noul spital veterinar Prima Vet construit la intrarea în Pitești dinsptre autostradă, peste stradă de clădirea Vămii, este gata și va fi deschis pe 20 februarie! Acesta va oferi servicii non-stop, fiind singurul loc din Pitești unde animăluțele vor putea fi operate, chiar și în situații de urgență.

Acesta va fi un spital de grad doi, unul dintre cele mai mari și moderne spitale veterinare din România și Sud-Estul Europei! Lanțul Prima Vet mai are deja funcționale mai multe clinici în București, în Militari, Rahova și Drumul Taberei.

Clinicile oferă servicii de endoscopie veterinară, precum și imagistică și intervenții chirurgicale la cele mai înalte standarde disponibile la nivel european.

Iubitorii de animăluțe piteșteni vor beneficia, pentru protejații lor, de analize medicale complexe, consultații pentru toate specialitățile medicale veterinare, laserterapie, ambulanță, farmacie veterinară, servicii de înfrumusețare și chiar cazare în regim hotelier.

Acord privind încetarea protestelor fermierilor și transportatorilor

Prim-ministrul Marcel Ciolacu și reprezentanții fermierilor și transportatorilor au semnat astăzi, la Palatul Victoria, un …