21 iunie 2021
Home / Actualitate / APIA anunță stadiul campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021

APIA anunță stadiul campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021

În perioada 01 – 08 martie 2021, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată derulată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), au fost înregistrate un număr de 42.244 cereri, pentru o suprafață de 131.059 ha.
„Reamintim tuturor celor interesați că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.
IMPORTANT: Campania de depunere a Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 17 mai 2021″ se arată într-un comunicat APIA.

Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistență.

Documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele județene/locale APIA și al Municipiului București de care aparțin fermierii.

În fiecare an, la 17 iunie, se marchează Ziua mondială pentru combaterea deşertificării şi a secetei

În fiecare an, la 17 iunie, se marchează Ziua mondială pentru combaterea deşertificării şi a …