18 octombrie 2019
Home / Actualitate / Nou! Fermierii și procesatorii pot achiziționa hale și grajduri prin Baza de date cu prețuri de referință a AFIR

Nou! Fermierii și procesatorii pot achiziționa hale și grajduri prin Baza de date cu prețuri de referință a AFIR

De acum, fermierii și procesatorii pot achiziționa hale și grajduri prin Baza de date cu prețuri de referință a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) fără a mai parcurge procedura de achiziții. Click aici http://bit.ly/preturi-de-referinta

Baza de date cu prețuri de referință reprezintă un instrument de lucru extrem de util pentru beneficiarii Programului și poate fi consultată de toți fermierii sau procesatorii care doresc să afle costuri standard și specificații tehnice pentru produse și echipamente de care au nevoie în dezvoltarea investițiilor pe care le realizează.

Prețurile din Baza de date sunt exprimate în EURO sau USD și nu includ TVA. Prețul înscris reprezintă prețul de vânzare către beneficiar (cu transport, montaj, instructaj personal, punere în funcțiune, alte taxe etc.). Precizăm că prețul afișat on-line nu va cuprinde și prețul serviciilor de proiectare – acestea fac obiectul procedurii de achiziții pentru beneficiari privați.

Având în vedere diversitatea proiectelor tip pentru hale și grajduri, traderul are posibilitatea de a încărca maximum 40 de proiecte tip din fiecare categorie, pentru fiecare marcă, spre deosebire de silozuri și sere, unde traderul poate înscrie maximum 20 de proiecte tip pentru fiecare marcă.

”Telemeaua de Sibiu” devine al șaptelea produs românesc înregistrat la Uniunea Europeană

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene s-a publicat …

Privacy Preference Center