18 august 2022
Home / Actualitate / Expoziție de miere în QATAR. Firmele şi asociaţiile interesate pot beneficia de facilităţi

Expoziție de miere în QATAR. Firmele şi asociaţiile interesate pot beneficia de facilităţi

Având în vedere că Ministerul Industriei și Comerțului din Statul QATAR organizează a doua expoziție de miere care se va desfășura în localitatea SOUQ WAQIF pentru o perioadă de opt zile, începând cu data de 28.02.2019, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că asociațiile și firmele din domeniul apicol interesate pot participa la acestă expoziție, în perioada mai sus amintită.

Ambasada Statului QATAR la București menționează că Ministerul Industriei și Comerțului din Statul QATAR va oferi gratuit o singură cameră într-unul dintre hotelurile din SOUQ WAQIF pentru fiecare asociație sau firmă, iar în cazul solicitării mai multor camere, cheltuieliile vor fi suportate de participanți.

De asemenea, pentru această expoziție se va oferi o reducere de 25% la prețul transporturilor de export din România până în Statul QATAR prin compania aeriană QATAR AIRWAYS.

Asociațiile sau firmele din domeniul apicol interesate să participe la această expoziție pot trimite cereri către adresa de e-mail a site-ului expoziției: http://HONEYMARKET.SOUQWAQIF.QA.

Detalii şi formularele de înscriere pot fi găsite pe site-ul MADR.

Soiul de varză „Licurișca” de Buzău, va fi prezentat la Congresul mondial de Horticultură din Franța

Soiul de varză „Licurișca” va fi prezentat la Congresul mondial de Horticultură, organizat în Franţa …