18 aprilie 2021
Home / Actualitate / De astăzi, MADR prin APIA, eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2021!

De astăzi, MADR prin APIA, eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2021!

APIA a încheiat convenții pentru finanțarea capitalului de lucru cu instituții bancare și nebancare și, astfel, eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plăți directe (schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), plata redistributivă, plată pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu) şi pentru beneficiarii măsurilor de mediu şi climă (Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale), implementate în cadrul Campaniei 2021.

Convențiile se adresează fermierilor care intenționează sa acceseze credite în vederea finanțării activităților curente, de la instituțiile bancare și non-bancare care au încheiat convenții cu APIA.

La solicitarea scrisă a fermierului, APIA eliberează o adeverință prin care confirmă că acesta a depus Cererea unică de plată pentru anul 2021.

Valoarea creditului va fi de până la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA.

Mai multe detalii găsiți AICI.

De unde puteți cumpăra carne de miel în Pitești. DSVSA Argeș a avizat locațiile

În urma consultărilor cu primarii și administratorii piețelor agroalimentare din județul Argeș și analizând condițiile …