4 iulie 2020
Home / Știri / Chei spre Crai, un superb site de promovare a zonei turistice, realizat de ArtTour Romania şi Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara

Chei spre Crai, un superb site de promovare a zonei turistice, realizat de ArtTour Romania şi Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara

Dâmbovicioara, chei spre Crai. Un nume cum nu se poate mai potrivit şi mai sugestiv pentru noul site de promovare al zonei turistice Dâmbovicioara. O zonă superbă, care merită vizitată de cât mai multă lume! Pentru frumuseţile naturale ce îţi taie respiraţia, pentru oamenii săi minunaţi, pentru bunătăţile pe care le prepară şi pentru frumuseţea poveştilor pe care ştiu să le spună!

O zonă ce a fost însă, până acum, prea puţin cunoscută în afara Argeşului. De acum însă, totul va fi mai uşor datorită site-ului ce tocmai a fost lansat oficial, în colaborare, de ArtTour Romania, prima agenţie de promovare turistică din România, şi Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara. Un parteneriat public-privat, model de bună practică ce ar trebui replicat, ce aduce beneficii tuturor: agenţiei, autorităţilor publice locale, pensiunilor şi agenţilor turistici din zonă, şi, nu în ultimul rând, turiştilor. Cei ce vor să descopere acest minunat site nu au de făcut decât să tasteze www.turismdambovicioara.ro.

Pe platformă puteți găsi articole despre obiectivele turistice, activităţile şi acţiunile din zonă, principalele evenimente, descrieri, poveşti şi legende şi, nu în ultimul rând, locuri unde vă puteţi caza dacă doriţi să vedeţi cu propriii ochi toate aceste minunăţii.

„Împreună cu Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara, acum 5 luni, am lansat un frumos proiect de promovare a zonei Dâmbovicioara Argeş. Am realizat deja trei clipuri de prezentare, ce pot vizionate pe conturile de Facebook ale ArtTour şi centrului. Astăzi am mai făcut un pas și am lansat site-ul de prezentare al zonei turistice Dâmbovicioara. Pentru tine, turist drag, am pregătit articole, evenimente, unități de cazare și multe alte surprize, astfel încât să-ți fie ușor când vei ajunge în zonă” spune Octav Bodron, iniţiatorul acestui proiect.

„Deși au fost 50 de zile de documentare și muncă intensă, vreau să vă spun că nu am simțit că am muncit nici o secundă. Mulțumesc partenerilor si colaboratorilor care ne-au susținut pe toată perioada proiectului. Mulțumim colaboratorilor Ionuţ Şinca, Alex Lăcătuşu, pentru toată susținerea oferită în realizarea acestei platforme, http://turismdambovicioara.ro/. Mulţumim, evident, partenerilor de la Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara Dâmbovicioara Argeş şi Centrul Turistic Dâmbovicioara, în special inimoaselor Raluca Busioc şi Costina Pantea. Nu ne vom opri însă aici. Proiectul va fi mult îmbunătăţit, vor apărea secţiuni noi, o galerie foto şi multe altele. Aşteptăm sugestii, de ce nu, reclamaţii, şi îi rugăm pe toţi cei ce apreciază munca noastră şi, mai ales, zona Dâmbovicioara, să dea ne dea un Share, pentru ca informaţiile pentru care noi am muncit să ajungă la cât mai multă lume. De fapt, doar ăsta e scopul, să promovăm cât se poate de mult şi de bine această zonă minunată! ” mai spune iniţiatorul proiectului.

O altă fermă din Argeș, afectată de pesta porcină africană! Peste 9.000 de porci vor fi uciși

A doua fermă din comuna Slobozia este afectată de virusul pestei porcine africane. Institutul de …